Oliepeil Motorfiets Controleren

Diposting pada

Dit kunt u het beste s morgens doen voordat u instapt als uw motor koud is en de auto op een goede vlakke horizontale plaats staat. Zelf je oliepeil controleren kan in een aantal eenvoudige stappen met behulp van deze instructievideo van de wegenwacht abonneer je hier op ons kanaal.

Olie Peilen In 9 Stappen Het Oliepeil Controleren

Dus niet met draaiende motor gewoon de motor uit en de peilstok uit de auto halen.

Oliepeil motorfiets controleren. Zorg er daarbij voor dat de motor bij controle niet warm is en op de midden bok staat. Het mag duidelijk zijn dat je bij het controleren van je oliepeil olie aan je peilstok of voor het venster van het glaasje moet zien. Op de meeste moderne motorfietsen kun je het oliepeil via een kijkglaasje aan de zijkant van het blok aflezen.

Check regelmatig het oliepeil. Het staat in iedere werkboek handleiding. 5 a 10min nadat hij heeft stilgestaan hou je de motor rechtop en controleer je het peilglaasje peilstok.

Zorg dat je moto al warm is dan je moto recht houden en dan pas peilen of kijken in het glas. Het is zeer belangrijk dat u regelmatig uw oliepeil controleert. Vul eerst een halve liter minder dan aangegeven bij laat dan de motor even kort lopen en controleer vervolgens het oliepeil.

Ik wil gaan motorrijden met vrienden. Oliepeil test de honda pc800 raceplee zoals bekend zit de redactie van testmotor nl en nieuwsmotor nl bij ons aan het einde van de gang. Vul aansluitend in kleine stapjes olie bij tot aan de max markering.

Olie zet uit als het warm is dus als je controleert als je blok koud is ga je teveel olie hebben als het warm is. Wat moet je controleren voor elke rit om veilig de weg op te kunnen gaan en er dus ook plezier aan te kunnen beleven. Zij mogen met enige regelmaat naar mooie oorden om de nieuwste en de dikste motoren te testen.

Inspecteer het motoroliepeil door de motoroliepeillens aan de rechterkant van de motor. Vul nooit motorolie bij tot boven de bovenste lijnmarkering f. Als het peil van je olie zakt dan kan je stellen dat je motorfiets motorolie verbruikt maar dat hoeft niet altijd zorgelijk te zijn.

Gebruik de motorcycle nooit als het motoroliepeil lager is dan de onderste lijnmarkering l in de motoroliepeillens. Als de olie halverwege het peilglas staat is het goed. Oliepeil controleren en bijvullen.

Het beste kan je je olie controleren nadat je motor een stuk heeft gereden en dus warm is geweest. Stop de motor en wacht drie minuten.

Handleiding Bmw F 650 Gs 2011 Pagina 88 Van 153 Nederlands

Olie Verbruik Bij Motorfietsen Raak Niet Te Snel In Paniek

Hoe Een Motorfiets Te Starten Hoe 2020

Motorolie Bijvullen En Peilen Van Motorolie Den Hartog B V

Handleiding Kymco Super 8 Pagina 36 Van 42 Nederlands

B R A V O K Controlepunten Verkeersschool Rob Kemp

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcqzrlbkfdt7yqom7csblqdfa Kuef3ps6ejia Usqp Cau

Vloeistoffen Controleren Auto Zelf Onderhouden Anwb

Bravok Of Bravo Ok

Hoe Pijl De Olie Van Mijn Scooter Piaggio Motorblok Youtube

Onderhoud En Reparatie Dit Kan Je Evengoed Zelf Oliepeil Nakijken Onderhoud En Reparatie Dit Kan Je Evengoed Zelf Auto55 Be Dossiers

Oliepeil Controleren Auto Carblogger

Hoe Moet Ik Olie Peilen En Bijvullen

Motorfiets Oliepeil En Olie Verversen Total Belgium

Uw Motor Na Jaren Stilstand Weer Starten Ikwilvanmijnmotoraf Be

14 Tips Bij Het Kopen Van Een Tweedehands Motor Motorrijders Nl

Oliepeil Controleren Goldwingforum Nederland

Bmw R850r Olie Verversen Youtube

Hoe Vervang Ik De Olie In Mijn Motor Youtube

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *