Begrafnis Brief Aan My Pa

Diposting pada

My trane ons. Sjoe ek het die link oopgemaak en gelees.

Jesus Sien Die Stille Traan Hou Aan Vertrou Afrikaans Quotes Uplifting Christian Quotes Afrikaanse Quotes

Ons weet die dood is nie finaal nie in christus het hy sy rus gevind en is hy sy uiteindelik tuis.

Begrafnis brief aan my pa. Dit was net die twee van ons en ons moes mekaar troos. Geliefde pa ma broer suster oupa ouma en oupa oumagrootjie. Vandag is jou plekkie in my hart nie leeg ook nie beskikbaar dit behoort altyd aan jou en is vir ewig daar vandag stol n traan op my wang as teken van ons tye saam my geheue gevlek met jou naam hoe seer is dit nie om vir iemand na aan jou totsien te sê nie nie seker te wees wanneer en of n mens mekaar weer gaan sien nie.

Van my eerste tree tot my eerste fiets trap het pa my lewenspad saam gestap my held my pa die wenner van my hart moet my vertrou om in my eie lewe te volhard. My pa was n wonderlike man. Vir ons wat agterbly is dit moeilik om totsiens te se maar ons weet dat ons mekaar weer sal sien aan die voete van ons heer.

Jou lag en prettige maniere het ons altyd amusant gevind. Sekere vriende kan nie vervang word nie. Dankie aan ons hemelse vader dat hy ons gekies het om ons pappa se kinders te wees dit is n voorreg en n eer like liked by 1 person.

Ja mens maak nuwe vriende maar sommige vriende bly net altyd onvervangbaar. Facebook twitter linkedin tumblr pinterest whatsapp telegram share via email print. Ek het gelê en top oor of ek vir jou n brief moet skryf of nie en toe besluit ek om jou begrafnis blaadjie uit te haal en die briefie wat ek daarin vir jou geskryf het op my blog te sit.

Ek mis pappa seun 4 skryf brief aan sy pa wat in n motorfietsongeluk gesterf het. Jy neem so maklik aan hulle sal maar altyd deel wees van jou daaglikse bestaan. Die baklei die seer is al lankal vergeef maar nooit sal ek n oomblik saam my pa vergeet.

Dis asof dit my eie pappa is wat daar beskryf is. Met sy begrafnis in die bedankings was my woorde. Jou jare stap al aan maar jou wysheid lê in jou grys hare en vandag is jou verjaarsdag n mylpaal het jy bereik die heer het jou deur siekte en stryd vir ons bewaar en wat n vreugde is dit om jou te ken ek is trots om jou te ken jy is n pa soos min.

Ek dink aan almal op die begrafnis wat ek. Te danke aan pa kan ek my drome uitleef deur swaar tye het pa se geloof ons gesin. Op n dag verander alles en die toekoms lyk skielik onseker.

Roxy de villiers 2 minutes read. Ek weet oom jan se dood en begrafnis van vrydag maak sekerlik my verlange erger of dalk is dit bietjie jaloesie want nou is hy mos by pa en kan julle op catch. N arabiese spreekwoord lui.

N vriend is iemand teenoor wie jy jou hele hart kan uitstort die kaf en die korrels in die wete dat haar. Martins funerals carletonville leaders in the fuenral industry. Lees ander gedigte deur daleen enslin.

My ma het my baie in die lewe geleer en een ding wat ek nooit sal vergeet nie is wat sy altyd gese het hard work is always rewarded as ek dink aan my ma en. Behalwe vir die siekte wat my ma onderlede gehad het moes die ander enkele hartseer in ons lewe die dood van my pa gewees het. Bennie bouwer en seun jayden startup toe jayden nog n baba was.

Mag die heer jou hierdie jaar seën en nog n jaar vir ons spaar. Na sy geliefde pa se tragiese dood het n vierjarige seun met die hulp van sy ma n. Ons gaan jou baie mis.

Die het my en my ma net nader aanmekaar gebring.

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Gebed Vir My Kind Marian Wright Edelman Prayer For Daughter Good Morning Texts Kindness

Ma Afrikaans Mamamia Moederliefde Mutter Zitate Mama Mia Haus Dekoration

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Aan My Seun Afrikaans Quotes My Children Quotes Afrikaanse Quotes

Gebed Vir My Ma Afrikaans Prayer Mamamia Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Afrikaans

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede N Brief Uit Die Hemel Afrikaanse Quotes Grieving Quotes Afrikaans Quotes

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Moeder Mom Quotes From Daughter Mom Quotes Mother Quotes

Afrikaans Quotes Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Afrikaans

Pin On Pretty

Image Result For Begrafnis Gedigte Words Of Wisdom Words Wisdom

Blend 1583 Jpg 590 828 Afrikaans Quotes Dad Quotes Fathers Day Poems

Gebed Vir My Ma Afrikaans Prayer Mamamia Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Afrikaans

Seenwens Baba Seuntjie Afrikaanse Quotes Funny Christmas Wishes Love My Sister

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede N Ouma Is N Klein Bietjie Van N Ma N Bietjie Van N Juffrou N B Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Afrikaans

My Ma Sy Is Pragtig Sag Afgerond En Getemper Met N Ruggraat Van Staal Ek Wil Oud Word En Soos Sy Wees Jod Afrikaans Quotes Afrikaans Mother Day Wishes

Pragtige Bemoedigende Woorde Vir Iemand Wat Swaar Kry Maria Els Labuschagne Afrikaanse Inspirerende Ged Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Uplifting Quotes

Meegevoel Sympathy Quotes Condolences Quotes Words Of Sympathy

Ma Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Mothers Day Quotes

Dankie Vir Jou Omgee Al Die Liefde Tyd Boodskappies Dat Jy Opreg Is En Meeste Van Als Dat Jy In My Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Baie Dankie

Gedig Jy Is Dood Afrikaanse Quotes Words Afrikaans Quotes

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *