Fietskoffer Vliegtuig

Diposting pada

Ideaal voor in het vliegtuig maar ook voor busreizen etc. Dat kan in een fietskoffer fietstas of in een kartonnen doos.

Pin Op Fiets

Licht en geschikt voor zowel je atb als racefiets.

Fietskoffer vliegtuig. Op veel luchthavens zijn deze kartonnen dozen te koop. Zelfs voor grotere groepen hebben wij voldoende fietskoffers. Huur dan bij mh verhu huur dan bij mh verhu zo goed als nieuw ophalen of verzenden.

Nieuw is de curv fietskoffer. De verhuur fietskoffer wordt geleverd inclusief een framepad en handig stappenplan voor het inpakken. Greep uit ons assortiment.

Wel moet de fiets gedeeltelijk gedemonteert worden. Een fietskoffer is zeker aan te raden wanneer je een race of mountainbikefiets met het vliegtuig wilt vervoeren. Een tip is om even bij je fietsenmaker.

Gebruikt enkel in het zwart. Huur dan een fietskoffer bij mh verhuur en neem de fiets veilig mee naar je bestemming. Heeft u een fietskoffer nodig om uw racefiets mountainbike veilig te vervoeren in het vliegtuig of de trein.

Scicon vliegtuigkoffer aero tech evolution voor slechts 599 95 beschermt uw fiets tijdens transport vliegtuig trein auto. Nieuw is ook de bike box ii dit is de opvolger van de trapezium fietskoffer. Of je nu met het vliegtuig in de trein of met de auto gaat voor de beste bescherming van je fiets bestel je fietskoffers fietstas op fietskoffer nl.

Kopen en verkopen op 2dehands fietskoffer voor vervoer racefiets gebruikt of nieuw gebruikt gaan ze weg aan 175 euro en nieuw aan 250 euro. Door de hardschalen fietskoffer is je fiets dan ook goed beschermd zodat je fiets veilig op je bestemming terecht komt. Met een fietskoffer kunt u uw racefiets of mountainbike veilig en goed beschermd vervoeren in de bus de trein en in het bagageruim van een vliegtuig.

40 zoekertjes voor fietskoffer in fietsen en brommers. Reis je niet zo vaak met je fiets per vliegtuig dan is het erg duur om een fietskoffer te moeten kopen. Wel zit er meestal een borg op van ongeveer 250.

Zowel uw fiets als wielen worden vastgemaakt aan de koffer en zeer goed beschermd door het schok en. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om een dergelijke koffer te huren. Een stevige fietstas of fietskoffer is een must om je fiets veilig te vervoeren.

Staat je fiets gedwongen buiten dan is een fietshoes ideaal om je fiets te beschermen tegen zon en regen. Stevige fietskoffer of fiets transporttas in een hardcase fietskoffer is uw racefiets of mountainbike goed beschermd tegen stoten en beschadigingen. Zo is al een fietskoffer te huren voor ongeveer 50 per 10 dagen.

Ga je op vakantie of trainingskamp en moet de racefiets veilig mee in het vliegtuig of de trein. Vliegtuigmaatschappijen verplichten je om je fiets altijd goed in te pakken.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *