Playmobil Dierenverzorger Met Voertuig

Diposting pada

Playmobil pm family fun dierenverzorger met voertuig artikelnummer. Alle jonge en kleine dieren uit de wereld van de dierentuin kunnen in de transportbox worden vervoerd.

Pin Op Nieuw Speelgoed En Woonartikelen New Toys

De set bevat twee wilde dieren en hun verzorger met zijn stoere jeep.

Playmobil dierenverzorger met voertuig. Zo is hij er snel als een dier hulp nodig heeft. Een aapje heeft besloten mee te rijden en klampt zich. Vandaag staat het onderzoek van een leeuwenwelpje op het programma.

Playmobil 70346 family fun dierenverzorger met voertuigde dierenverzorger kan snel van de ene naar de andere kant van de dierentuin rijden in zijn auto. Playmobil 70346 dierenverzorger met voertuig op de auto bevindt zicht een afneembare transportkist voor jonge dieren een ultrasonisch apparaat met verwijderbare echografie kop met vele accessoires om dieren te voeren. S ochtends haalt de arts de jonge leeuw met zijn caddy op en brengt hem in de transportbox naar het onderzoek.

S ochtends haalt de arts de jonge leeuw met zijn caddy op en brengt hem in de transportbox naar het onderzoek. Ook zitten er allerlei accessoires bij voor de verzorging van de dieren. 70346 19 99.

Vandaag staat het onderzoek van een kleine leeuw op het programma. Ook zitten er allerlei accessoires bij voor de verzorging van de dieren. Achterop de auto staat een kooi waarin hij dieren ook kan vervoeren als het nodig is.

Playmobil 70346 dierenverzorger met voertuig. Lxbxh lees volledige omschrijving. De set bevat twee wilde dieren en hun verzorger met zijn stoere jeep.

70346 18 99 incl. De set bevat de verzorger een auto twee wilde dieren en wat extra accessoires. Startpagina producten family fun dierenverzorger met voertuig dierenverzorger met voertuig artikelnummer.

De dierenarts van playmobil family fun waakt over de gezondheid van de dierentuindieren. De speelset bevat een playmobil figuur een jonge leeuw een jonge aap een caddy met transportbox en echoscopie apparatuur bandages lampenkapkraag ok instrumenten drinkfles en nog veel meer extra s. Vandaag gaat hij naar de leeuw om die te verzorgen.

Playmobil family fun dierenverzorger met voertuig beleef urenlang speelplezier met deze set van playmobil. Playmobil family fun dierenverzorger met voertuig beleef urenlang speelplezier met deze set van playmobil. Leef je helemaal in in de wereld van dierenverzorgers en verzorg de wilde dieren goed.

Met z n voertuig 70346 rijdt hij van de ene omheinde ruimte naar de andere. Voor de gezondheid van de dieren in de dierentuin is de dierenarts verantwoordelijk. Playmobil belgiƫ search catalog zoeken ga winkelwagentje is leeg spelen play overzicht apps.

Help de dieren in nood met deze playmobil family fun dierenverzorger met voertuig speelset.

Playmobil 70182 Dierenverzorger Met Neushoorn In 2020 Neushoorn Playmobil Speelset

Playmobil Dierenverzorger Met Materiaal 6636 Playmobil Dieren Speelgoed

Red Alle Zieke Huisdieren Van Pinpyon Stad Met Deze Dierenambulance Met Licht Deze Vrolijk Gekleurde Zieke Meisjes Speelgoed Gevuld Speelgoed Dierenverzorging

Cruiseschip 6978 In 2020 Cruiseschip Playmobil Cruise

Lego Duplo Ville Baby Dierentuin 4962 Lego Duplo Lego Lego Ideeen

Lego Duplo Super Pack Dierentuin 3 In 1 Lego Duplo Lego Dierentuin

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *