Motorfiets Dolly

Diposting pada

Vanwege het lichte gewicht en de duurzame materialen is de u turn motor mover motorfiets dolly gemakkelijk. Positie deel geen 96162 us 34 00 us 68 00 200 stukken min.

Motorcycle Trike Trailer Dolly Carrier One Man Rec

Met deze dolly kunt u de motor fiets in krappe ruimtes schuiven.

Motorfiets dolly. De u turn motor mover motor dolly is verstelbaar zonder gereedschap en is daarom eenvoudig aan te passen aan de grootte van de motor. De belangrijkste leverancierslanden of regio s zijn china die. De u turn motor mover motorfiets dolly is zonder gereedschap verstelbaar en daarom eenvoudig aan te passen aan de grootte van je motorfiets.

De dolly is maar 2 54cm hoog vanaf de vloer om het kantelgevaar zo klein mogelijk te houden. 1340 x 700 x 120 mm gewicht. De functie is hetzelfde.

Geschikt voor motorfietsen met een wielbasis van 130 cm tot maximaal 152 5 cm en met een maximum gewicht van 275 kilo. De dolly is maar 2 54cm hoog vanaf de vloer om het kantelgevaar zo klein mogelijk te houden. U kunt zelfs de motorfiets in plekken manouvreren waar deze normaal niet kan komen door middel van de zwenkwielen onder de dolly.

Je hoeft de motorfiets niet op de dolly te rijden plaats de u turn motor mover eenvoudig in de juiste positie en deze tilt de motorfiets op. De dolly is gepoadercoat om hem roestvrij te houden. Motorfiets dolly motor bike stand veh.

Bij motormechanica nieuwegein is een makkelijk en betaalbaar dolly te koop waarmee je je motorfiets ruimtebesparend kunt stallen. Met deze dolly. Goed te gebruiken met de ml220 strongjack of andere schaarheffer.

De u turn motor mover motor dolly maakt het mogelijk om uw motor eenvoudig te verplaatsen. Bestelling 7 yrs 1 90 7 neem contact op met de ferro industrie dc motor dolly us 5 000 00 us. Deze motorfiets dolly werkt met alle soorten motorfietsen tot 567kg.

Zware motorfiets dolly shifting frame machine shifting grote rij bewegende auto mobiele kar mobiele display platform er zijn 2 kleuren wij sturen het door willekeurige met rode of zwarte kleur. Motorfiets dolly zijstandaard parkeerhulp tot 360 kg materiaal. Er zijn 35 motorfiets dolly trolley leveranciers vooral gevestigd in aziƫ.

En uit aluminium roestvrij staal motorfiets dolly trolley en of motorfiets dolly trolley platform is. Ml221 wider x strongjack dolly voor het verplaatsen van bijv. 360 kg deze manoeuvreer en parkeerhulp voor m verzenden.

Honda Motorfietsen

Dolly For The Garage Motor Auto S En Motoren

Custom Painted Or Rattle Canned You Could Get A Great Rate On Motorcycle Insurance With Geico

G2 Central Motorcycle Dolly Motorcycle Turntable Bike Shuttle Motorbike Dolly Mover Motocikl Organizaciya Garazha Moti

Motorcycle Trike Trailer Dolly Carrier One Man Rec Motorcycle Carrier Motorcycle Camping Gear Motorcycle Trailer

Mercenary Handmade Genuine Leather Motorcycle Biker Vest Etsy In 2020 Biker Vest Classic Leather Heavy Duty Furniture

Pin De Nl Bobbers Em Bobbers

Motorcycle Trailer Carrier Tow Dolly Hauler Hitch Rack Volkswagencountrybuggy Motorcycle Trailer Custom Baggers Hitch Rack

Amazon Com Low Profile Motorcycle Dolly 1250 Lb Weight Capacity Home Improvement Motorcycle Storage Garage Motorcycle Storage Motorcycle Garage

Ducati Panigale V4 Dynamoto Rolling Motorcycle Dolly Stands Motorfiets Motorfietsen Motor

The First Amp Most Awarded Motorcycle Dolly Like Y Sia Magazin Credit Trackmoto Motorfiets

Bohmerland Motorcycles2 Jpg Zijspan Auto S Motoren Klassieke Motorfiets

Motor Cycle Dolly By Motomover Com

Brommers Enzo Van Rob In 2020 Scooter Meisje Motorfiets Scooters

My Xl125r

Nm Classic In 2020 Royal Enfield Motorfiets Motor

Thruxton 1200 Triumph Bonneville Triumph Motoren Cafe Racer Bikes

Pin On Toys

Motorcycle Trike Trailer Dolly Carrier One Man Rec Motorcycle Carrier Motorcycle Trike

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *