Gesloten Aanhangwagen Voor Fietsen

Diposting pada

1699 inclusief btw. Ongeacht of u een gesloten of open fietsaanhanger koopt hebben al onze exemplaren een aantal overeenkomstige features.

No 17 Half Gesloten Laadbak Antieke Auto S

Gesloten aanhangwagen voor het vervoer van uw fietsen.

Gesloten aanhangwagen voor fietsen. Een losse oprijgoot rolt u de fietsen makkelijk en eenvoudig op uw aanhangwagen. Wilt u een fietsaanhangwagen huren. Met een gesloten aanhangwagen kunt u uw fietsen en andere lading droog en schoon vervoeren.

Net als voor een bakwagen of plateauwagen kunnen we een frame volledig op maat maken voor uw fietsen. De fietsaanhangwagen is ook geschikt om een driewieler en een e bike mee te vervoeren. 1649 inclusief btw trailer4bike voor 4 fietsen prijs.

Kantelsteunen zijn verkrijgbaar voor een meerprijs van 50 ex btw. De aanhangwagen is voorzien van een 500 kg torsie as van het professionele merk al ko al ko koppeling en een al ko dissel licht van gewicht en ligt zeer stabiel achter de auto. Onze contact informatie vindt u onderop deze pagina.

Wat betekend dat iedereen deze met een b rijbewijs mag trekken. Daarnaast hebben ze robuust vastzetsysteem voor fietsen. Het eigen aanhangwagen gewicht.

Wat alle trailers bijvoorbeeld met elkaar gemeen hebben is dat ze zijn voorzien van stalen framen die stevig en duurzaam zijn. De aanhangwagen moet worden voorzien van. Eigenschappen aanhangwagen voor fietsen.

Het maximale gewicht wat deze aanhangwagen mag hebben is 750kg. Gesloten wagens zijn echter bruikbaar voor het nagenoeg stof. Dit betreft een ongeremde aanhangwagen.

Indien u een trailer2bike fiets aanhangwagen wilt bestellen neem dan even telefonisch contact op met 1 van onze vestigingen. Trailer2bike voor 2 fietsen prijs. Indien u wilt kunnen we zorgen dat deze eenvoudig te monteren en demonteren is zodat u uw gesloten aanhangwagen ook voor andere lading kan.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Een aanhangwagen van zeer goede kwaliteit speciaal gemaakt om fietsen en elektrische fietsen te vervoeren. Gesloten aanhangwagens worden onder andere gebruikt voor het vervoer van marktkoopwaren en machines.

Tevens zijn kleinere voertuigen zoals fietsen scooters en motoren praktisch in een gesloten aanhangwagen te vervoeren een aanhangwagen met naar boven scharnierende kleppen aan de zijkant van de wagen is hiervoor bijzonder geschikt. Dit betreft een aanhangwagen onder de 750kg en heeft dan ook geen eigen kenteken.

Pin Op Dingen Om Te Kopen

Nieuwenhuis Auto S En Aanhangwagens Recreational Vehicles Vehicles Camper

Pin Van S Op Oldtimers Vrachtwagens Vrachtauto Vrachtwagens Oude Trucks

802137 Inrichting Toestellen Promotie Aanhangwagen Food Trailer Aanhangwagen Trailer Toestellen

Pin Op Camper Tips

Trigano Rc110 Demo Bagagewagen Compleet Aanhangwagens Dak

Pin Op Oude Glorie

Pin Op Daf

Gezinsuitstap In 2020 Oldtimers Aanhangwagen Vervoer

Onze Rook Overkappingen Op Transport Keurig Verpakt Buiten Luxe Kleuren

Paardenvrachtwagen Waar Marathonwagen In Kan Bokt Nl

Pin Van Frank Van Bergen Op Vrachtauto Vrachtauto

Gebruikte Paardentrailer Schamelwagen 6m Lang 3500kg Howk Nl

Vantly Aanhangwagen Gesloten Fietsshop Be Aanhangwagen Fiets Fietsen

Pin Op Korning

Pin Op Cc Camping Camper

Driewieler Small Trike Van Beleduc Driewieler Houten Speelgoed Speelgoedwinkel

Gesloten Aanhangwagen Power Trailer 200x100x125cm 750kg Enkelas In 2020 Aanhangwagen Trailer

Vantly Aanhangwagen Gesloten Fietsshop Be Aanhangwagen Fiets Fietsen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *